Vali Badea: "Îmi voi relansa cariera sub comanda lui Petre Grigoraş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Valentin Badea a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a ales să evolueze pentru Politehnica Iaşi deoarece simte că la această grupare îşi poate relansa cariera.

"Am ales Iaşiul deoarece m-am simţit dorit de această echipă. În urma discuţiilor purtate cu oficialii Politehnicii, am ajuns la concluzia că la Iaşi îmi pot relansa cariera. Venirea la Iaşi nu reprezintă un pas înapoi pentru mine, ci din contra. Înţelegerea cu Poli Iaşi o văd ca pe o nouă provocare", a spus Valentin Badea,informează MEDIAFAX.

Fostul atacant al Univeristăţii Craiova a precizat că este pus la punct cu pregătirea fizică, după ce s-a antrenat în această iarnă alături de echipa a doua a Stelei. "Nu am fost în niciun cantonament în această iarnă, însă eu cred că stau bine cu pregătirea fizică. M-am antrenat cu cei de la Steaua II şi vreau pe această cale să le mulţumesc lui nea Ţiţi Dumitriu şi lui Leo Strizu pentru că mi-au permis acest lucru. În plus, sper să mă pregătesc cât mai bine în Antalya şi să nu înşel aşteptările celor de la Poli Iaşi", a completat Badea.

Valentin Badea va evolua la Politehnica Iaşi până în vară. Badea are 28 de ani şi era liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, Badea a mai evoluat la Rulmentul Alexandria, Jiul Petroşani, FC Vaslui, Steaua Bucuresti şi Panserraikos (Grecia).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite