Vali Velcea: “Puţine echipe din Liga I ne-ar putea rezista”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Antrenorul celor de la Politehnica Timişoara, Vali Velcea, s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor săi şi speră ca aceştia să menţină forma bună pe tot parcursul sezonului.

"Poli este în creştere ca joc, ca atitudine în perspectivă, mulţumitoare. Le spun că nu este de ajuns pentru a promova. Suporterii au venit în număr consistent la stadion şi au plecat mulţumiţi de la stadion. Dacă jucam în prima ligă puţine echipe ne puteau opri cu acest joc. Au respect faţă de fotbal şi suporteri. Vrem chiar să mai adăugăm câte ceva, să construim o echipă bună. Promovăm tineri din pepinieră, trebuie răbdare, sunt mulţumit de tineri. Vor mai fi şi alţii", a declarat Velcea, citat de liga2.ro.

Tehnicianul lui Poli a comentat şi declaraţie antrenorului echipei FC Argeş Piteşti, Viorel Dumitrescu, care a spus că bănăţenii au fost protejaţi de arbitrii. "Este opinia dânsului, Poli a arătat un plus sau două, a arătat un joc la fel de bun ca cel cu Steaua. Este un avantaj liniştitor, echipa nu va reduce motoarele, încerc să le implemetez un spirit, mi-ar place să fim cât mai siguri cu cât ne distanţăm", a conchis Vali Velcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite