Valeriu Răchită a renunţat la 13 jucători şi vrea să achiziţioneze 10-12 fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul echipei Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a declarat, joi, că a renunţat la 13 jucători din lotul de 28 pe care l-a folosit în sezonul trecut, menţionând că este posibil să mai renunţe la unii fotbalişti în funcţie de viitoarele achiziţii.

"I-am sunat pe toţi cei 28 de jucători cu care am încheiat sezonul. La 15 le-am comunicat că vor continua cu noi, la ceilalţi 13 le-am mulţumit pentru ce au făcut şi le-am spus că nu mai intră în planurile mele'', a spus Răchită.

Tehnicianul a menţionat că a renunţat la Rîmniceanu, Păun, Plecanciuc, Cuciula, Gîrleanu, Cr.Vlad, Grumic, Stănescu, Moroşan, L.Mihai, C.Stoica, Pop şi Sseppya. "Îmi pare rău de toţi cei la care am renunţat, dar consider că trebuie să mergem spre marea performanţă. Am judecat fără sentimentalisme, a fost decizia mea pe care mi-o asum", a spus Răchită. Lista celor care vor continua la Petrolul este următoarea: Zimmermann şi Campar - portari, M.Tudor, Cârjă, Ljubinkovic, P.Stoica, Benga, Cataramă, Barbu, Bărbulescu, Fl.Dumitru, Opriţa, Buhuşi, Buhăescu şi Enescu - jucători de câmp. Despre aceştia, Răchită a spus că "este posibil ca, în funcţie de viitoarele achiziţii, să mai cadă capete până la începerea campionatului".

Reunirea lotului se va face pe 20 iunie, la ora 17.00, a doua zi urmând să se plece în primul stagiu de pregătire, care va avea loc la Sinaia până la 1 iulie. În 28 iunie şi 1 iulie, Petrolul va juca două partide amicale, iar în 4 iulie va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria, unde formaţia va disputa 5 amicale, urmând să revină în ţară la 15 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite