Valentin Velcea, antrenor Poli: “Este un rezultat care va rămâne mult timp în istorie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli a eliminat Steaua în optimile Cupei României
Poli a eliminat Steaua în optimile Cupei României

După victoria celor de la Poli în fața Stelei (2-0), din optimile Cupei României, cei doi antrenori au avut stări de spirit opuse. Dacă Ilie Stan a digerat cu greu înfrângerea, Vali Velcea era în culmea fericirii.

Ilie Stan a declarat după eliminarea din Cupa României că nu are de ce să își de demisia și așteptă să se încheie turul, iar de abia după aceea să se tragă linie. “Le-am spus jucătorilor că un meci cu Poli este mult mai greu decât unul cu Dinamo sau Rapid. Ei se mobilizează exemplar, publicul le este alături. Îmi pare rău că au ajuns în situația de a juca în Liga a II-a. Există spirit la Timișoara. Noi încercăm să câștigăm următorul meci din campionat și să ne apropiem de primul loc. În iarnă se va trage linie. Domnul Becali va decide cu cine va începe returul”, a spus Ilie Stan, antrenorul celor de la Steaua.

Velntin Velcea, tehnicianul poliștilor, a fost în culmea fericirii după victoria cu 2-0 în fața celor de la Steaua. Acesta nu mai găsea cuvinte pentru a mulțumii tuturor pentru acest rezultat. A luat la rând jucătorii, suporterii și conducătorii clubului. “Rămâne o victorie istorică. A fost un joc la înălțime din toate punctele de vedere. Jucătorii mei i-au surclasat pe cei de la Steaua la toate capitolele. Va rămâne mult timp de acum în inimile suporterilor acest rezultat. Vreau ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că duminică urmează meciul din campionat, de la Deva”, a declarat Velcea.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite