Valentin Iliev: "Pentru mine, meciul a fost dificil. Cei de la ŢSKA sunt prietenii mei!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Steaua, Valentin Iliev, a mărturisit, la sfârşitul partidei cu ŢSKA Sofia, fosta lui formaţie din Bulgaria, că pentru el a fost un meci dificil din această cauză, informează presa bulgară.

"Pentru mine, meciul a fost dificil. Important este că nu am primit gol. În retur trebuie să fim de două ori mai concentraţi, nu trebuie să ne relaxăm. ŢSKA este o echipă care nu trebuie subestimată. Am vorbit înainte cu băieţii de la ŢSKA, ei sunt prietenii mei. Pe teren, e altceva, fiecare îşi face datoria. Steaua este cel mai mare club din România, iar ŢSKA din Bulgaria" , a spus Iliev.

Iliev a evoluat între 2004 şi 2008 la ŢSKA Sofia. Fanii bulgari ai ŢSKA Sofia l-au salutat pe Iliev înaintea partidei cu Steaua. În România, pe lângă Steaua, Iliev a mai fost legitimat la Universitatea Craiova.

Partida Steaua Bucureşti - ŢSKA Sofia, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, a avut loc, joi, de la ora 20.30, la Cluj-Napoca, şi s-a terminat cu scorul de 2 - 0 în favoarea echipei bucureştene. Returul va avea loc la 25 august, la Sofia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite