Valentin Alexandru: "Eu nu am văzut niciun incident la Steaua - Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a dezvăluit că în raportul de joc întocmit nu a menţionat nimic despre incidentele care au avut loc la începutul meciului dintre Steaua şi Dinamo.

"Din punctul meu de vedere nu a avut loc niciun incident în care să fie implicaţi jucătorii echipei Dinamo. Aruncarea acelor mingi şi fulare în peluză a avut loc cu 45-50 de minute înainte de fluierul de start, iar eu în momentul acela eram la şedinţa tehnică. Aşadar, dacă nu am văzut nu aveam cum să scriu acel incident în raportul de observator.

Acum nu a fost pe rol la Comisia de Disciplină pentru că nu exista o bază pe care să se poată judeca. Eu nu am de unde să ştiu că în fulare sau în mingi erau torţe. Dacă cei de al Jandarmerie au dovezi, să le aducă. Aşteptăm un raport de la Jandarmerie şi dacă va veni, Comisia de Disciplină se va pronunţa", a declarat Alexandru.

El a adăugat că, probabil, acest caz va fi judecat de către Comisia de Disciplină a LPF şi în urma unui memoriu depus de clubul Steaua: "Probabil că acest caz va fi pe rol la Comisia de Disciplină în urma unui memoriu al clubului Steaua. În funcţie de probele pe care le aduc se va lua o decizie".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite