„Vâlcea“, din puşcărie, în conducerea FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Constantin
Gheorghe Constantin

Gheorghe Constantin, zis şi „Costică Vâlcea“, a stat nouă luni în arest preventiv pentru fapte de corupţie şi abia anul trecut instanţa a hotărât că poate fi cercetat în libertate pentru aceste acuzaţii.

De la Gaz Metan la FRF

Toată lumea se aştepta ca episodul dramatic şi umilitor prin care a trecut fostul preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitrii să-i aducă acestuia sfârşitul ca om de fotbal şi ca persoană publică. „Vâlcea" nu s-a dat însă la fund, ba, dimpotrivă!

După o scurtă perioadă în care a dispărut, Gheorghe Constantin a preluat funcţia de preşedinte al clubului Gaz Metan Severin, echipă de Liga a II-a. În acest context, ieri s-a mai întâmplat o anomalie. Fostul şef al arbitrilor a fost ales ca membru în Comitetul Executiv al FRF, din postura de reprezentant al formaţiilor din liga secundă, alături de Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani!

Asta deşi era de aşteptat ca măcar Federaţia lui Mircea Sandu să dorească să nu-şi asocieze numele cu un personaj dubios, acuzat nu de mult de fapte grave de corupţie, chiar dacă încă n-a fost condamnat. Se demonstrează astfel, încă o dată, că în fotbalul românesc principiul de bază e: „câinii latră, caravana trece". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite