VIDEO "Pârvulescu a marcat ca Hagi în 94!" Eşti de acord?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Pirvulescu
Paul Pirvulescu

Steaua a învins Astra cu 2-1, iar golul victoriei a fost marcat de Paul Pârvulescu, reuşita fiind una de senzaţie. "A fost ca golul lui Hagi din 94", a spus comentatorul DigiSport. Urmăreşte cele două goluri şi spune-ne care ţi-a plăcut.

Impulsionaţi de atmosfera electrizantă din tribune, elevii lui Ilie Stan au luat cu asalt poarta apărată de Silviu Lung jr. Totuşi, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul prin Laionel după o gafă a lui Geraldo, depăşit mult prea uşor de Bărboianu (12). Golul înscris contrar cursului jocului nu le-a tăiat elanul steliştilor! Aceştia au atacat în valuri, au „bombardat" poarta Astrei cu şuturi formidabile de la distanţă, iar, până la urmă, au fost răsplătiţi pentru jocul lor încântător.

Raul Rusescu, profitând de eroarea lui Silviu Lung jr, a înscris golul său cu numărul zece în acest campionat (21). 13 minute mai târziu, Paul Pârvulescu, dinamovistul ajuns stelist peste noapte, i-a cucerit pe fanii din Ghencea. Fotbalistul adus de la Gaz Metan Mediaş a punctat pentru 2-1 cu o execuţie senzaţională, la colţul lung.

Au ajuns la cinci puncte de locul 1

Steaua a început perfect anul 2012, fiind singura formaţie din partea superioară a clasamentului care a obţinut trei victorii în primele trei etape. Formaţia pregătită de Ilie Stan a urcat pe locul patru cu 41 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul CFR Cluj.

Steaua: Tătăruşanu - Dănănae, Chiricheş, Geraldo, Pârvulescu - Chipciu, Bicfalvi, Bourceanu, Tănase (Răduţ 90+2) - Tatu (Fl. Costea 64), Rusescu (Machado 71)

Astra: Silviu Lung jr - Mihalache, Găman, Do Santos, Bărboianu - Tiganaşu (B. Rusu 53), Takayuki, Tigoianu, Spadacio - Rui Miguel, Laionel (J. Morais 77)
"Pârvulescu a marcat ca Hagi în 94, contra Columbiei", a spus comentatorul DigiSport.Urmăreşte mai jos cele două goluri şi spune dacă eşti de acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite