VIDEO Mihai Stoichiţă: "Nu mă gândesc la titlu, ce va fi, va fi. Că-l visez este cu totul altceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat că jucătorii echipei Steaua şi-au făcut singuri greu meciul cu FC Braşov, câştigat cu scorul de 2-1, apreciind că formaţia sa a suferit în repriza a doua.

"A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, pe care ni l-am făcut singuri greu, într-un moment în care controlam autoritar jocul. Am suferit în partea a doua şi mi-aş fi dorit mai multă prospeţime în vederea jocului cu Dinamo. Braşovul m-a surprins cum şi-a apărat şansele, au o organizare foarte bună şi practică un joc extrem de inteligent. Am rămas surprins de gazon, a dat iuţenie jocului şi ne-a oferit posibilitatea să facem spectacol. Le-am arătat meciul Braşov cu Dinamo, să vadă ce se poate întâmpla, dar nu şi pe cel cu Rapid. Nu mă gândesc la titlu, ce va fi, va fi, că-l visez este cu totul altceva", a declarat Stoichiţă, care a spus că este supărat că Nikolici va fi suspendat la meciul cu Dinamo.

Stoichiţă a declarat că nu a urmărit meciul formaţiei Dinamo cu CS Mioveni: "Am timp de mâine să iau toate meciurile de la începutul campionatului. A fost un joc în care Dinamo şi-a menajat jucătorii importanţi, cu noi vor apărea alte nume în teren. Mi-e indiferent unde joc, dar îmi place în Ghencea, nu am fost niciodată pe Arena Naţională, este un debut pentru mine şi având în vedere că vor fi în tribune mai mulţi stelişti vă daţi seama ce atmosferă va fi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite