VIDEO LIVE pe adevarul.ro: CFR Cluj - Sparta Praga 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal Club CFR 1907 Cluj (foto: arhiva)
Fotbal Club CFR 1907 Cluj (foto: arhiva)

Echipa de fotbal CFR Cluj a pierdut (0-1) meciul-test cu vicecampioanei Cehiei, Sparta Praga, disputat astăzi, în cadrul stagiului de pregătire din Austria. Partida a fost transmisă în exclusivitate de Transilvania Look şi de adevarul.ro.

UPDATE. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 60, de Kaderabek, care a şutat spre poarta clujenilor deşi era şicanat de un adversar.

CFR a avut o mare ocazie de gol în minutul 24, când mingea şutată succesiv de Maftei şi Kapetanos a lovit cadrul porţii echipei cehe.

Ioan Andone a început partida cu următoarea formaţie: Felgueiras - Lion, Cadu, Maftei, Sepsi - Hora, Godemeche, Muresan, Edimar - Kapetanos, Sougou. În repriza a doua au mai jucat Stăncioiu, Deac, Maftei, Valente, Camorra, Panin, Sare, Nicoară.

În lotul Spartei se regăsesc vedete precum portarul Marek Čech (36 de ani, internaţional ceh), Marek Matějovský (31 de ani, internaţional ceh) şi Léonard Kweuke (25 de ani, internaţional camerunez).

image

Altfel, antrenorul clujenilor, Ioan Andone, nu are nici un fel de emoţie în vederea meciului cu Dinamo din Supercupa României, care va deschide sezonul intern, la 14 iulie. "Nu-i prima dată cînd joc împotriva lui Dinamo. Meseria e meserie şi trebuie să dăm totul pentru echipa cu care avem contract. Va fi un meci frumos şi sînt convins că jucătorii mei nu se vor teme de atmosfera creată. Nu am emoţii cu Dinamo, noi acum avem datoria faţă de fotbalul românesc să ne calificăm în grupele Ligii", a spus Ioan Andone pentru DigiSport.

Click aici pentru a urmări în direct meciul!

Iată programul meciurilor ce urmează a fi transmise de adevarul.ro şi Transilvania Look:

30 iunie: Steaua - Slovan Bratislava (Slovacia)

3 iulie: CFR Cluj - Ludogoreţ (Bulgaria)

4 iulie: Steaua - Anderlecht (Belgia)

6 iulie: CFR Cluj - Viktoria Plzen (Cehia)

7 iulie: Steaua - Lokomotiv Plodviv (Bulgaria)

8 iulie: CFR Cluj - Al Hilal (Arabia Saudită)

10 iulie: Steaua - VFR Aalen (Germania)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite