VIDEO Hernán Crespo, primit la Rovinari cu berbecuţi la proţap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele marelui fotbalist argentinian ce a jucat în campionatul Italiei poate fi asociat ani buni de acum încolo cu Rovinariul, oraş în care Crespo a venit pentru a rămâne până în această după-amiază.

A recunoscut că e pentru prima dată în România şi, astfel, a ajuns pentru prima dată şi la Rovinari, oraş în care a fost primit nu cu pâine şi sare, ci cu un banner de „WELCOME", dar şi cu berbec la proţap şi mici făcuţi pe un grătar încins, anunţă cotidianul "Pandurul".

Crespo a mers pe noul teren de fotbal al oraşului, loc în care s-a întâlnit şi cu partenerii săi de afaceri care au investit într-o fabrică ce va produce componente pentru camerele video şi care va fi inaugurată în această dimineaţă. Internaţionalul a fost prezentat şi copiilor din echipele de fotbal ale oraşului, mulţi dintre ei neştiind prea multe despre cel care le-a strâns mâna. Vor avea însă ocazia să afle, mai ales că marele jucător urmează să joace fotbal chiar la Rovinari în această după-amiază într-un amical cu echipa locală a oraşului, spre bucuria gazdelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite