VIDEO Gigi Becali: "Marius Şumudică are nuiaua mică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că din lotul grupării bucureştene doar fundaşul Novak Martinovici nu are valoare la fel de mare ca restul componenţilor, însă a precizat că jucătorul sârb îşi face totuşi datoria.

"Am avut o întâlnire cu jucătorii şi le-am spus că nu accept, după ce am schimbat sute de jucători, să nu avem rezultate. Niciodată nu am fost aşa de mulţumit de valoarea lotului. După ce am ales crema fotbalului, acum vreau rezultate. Poate doar fundaşul Martinovici să nu fie de clasă, dar îşi face datoria, însă în rest sunt jucători de valoare europeană şi mondială", a spus Becali, la GSP TV.

Gigi Becali consideră că Florian Walter, patronul adversarului Stelei din această seară, Universitatea Cluj, are caracter, însă a precizat că acesta are totuşi relaţii în rândul arbitrilor. "La Walter mi-a plăcut că are caracter, chiar dacă nu e super-bogat ca alţii. La fotbal nu face mare lucru, dar eu îi apreciez caracterul. E băiat bun, dar în privinţa arbitrilor are relaţii. Meciul acesta poate să-l arbitreze Avram sau Tudor, care sunt arbitri de calitate. Mie mi-au plăcut arbitrajele din primele două etape, dar am văzut că Şumudică plângea după meciul cu Sportul, Şumudică are gura mică, Şumudică are nuiaua mică", a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite