VIDEO Gerrard: "Suntem satisfăcuţi, mai ales că avem o echipă tânără"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anglia
Anglia

Căpitanul naţionalei Angliei, Steven Gerrard, a declarat, după rezultatul de egalitate din meciul cu Franţa, scor 1-1, că este mulţumit cu această remiză, dar a precizat că el şi coechipierii săi vor trebui să câştige următorul meci, informează AFP.

"Suntem mulţumiţi cu acest egal, dar trebuie să câştigăm următorul meci pentru că ne-am propus patru puncte din primele două partide. Vom revedea meciul nostru, dar nu vom reproşa nimic arbitrului. Ar fi prea uşor să ne găsim scuze. Suntem satisfăcuţi, mai ales că avem o echipă tânără. Am obţinut un rezultat bun în faţa unei echipei dificile", a spus Gerrard.

Mijlocaşul Alex Oxlade-Chamberlain a afirmat că este o experienţă uriaşă să debuteze la naţională într-un meci cu Franţa la Campionatul European. "Cred că am jucat bine, nimic mai mult. Este o experienţă uriaşă să debutez într-un astfel de meci. Nu ştiu dacă voi juca şi în meciul următor, acest lucru îl va stabili selecţionerul", a declarat Oxlade-Chamberlain.

Echipele naţionale ale Franţei şi Angliei au terminat la egalitate, luni, la Doneţk, scor 1-1 (1-1), în primul meci al grupei D de la Campionatul European din Ucraina şi Polonia. Englezii au deschis scorul prin Lescott, în minutul 30, aflat primul gol la naţională, francezii reuşind egalarea prin Nasri, în minutul 39.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite