VIDEO Etapa a treia a Ligii I: Serediuc de la Chiajna se înscrie la ratarea sezonului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ratarea uriaşă a lui Serediuc
Ratarea uriaşă a lui Serediuc

Tiberiu Serediuc s-a “remarcat” cu o oportunitate uluitoare irosită în meciul cu Severin. Dinamovistul Dănciulescu e pe locul doi în clasamentul all-time al prezenţelor în prima divizie!

Etapa a treia a Ligii I a adus o ratare uriaşă a lui Tiberiu Serediuc. Norocul său a fost că în cele din urmă Chiajna a reuşit să câştige partida cu Turnu Severin.

Urmăreşte ratarea monumentală la secunda 40:

Cifrele etapei a treia

Jocul de la Brașov a fost al 486-lea în Liga I pentru Ionel Dănciulescu (SC Dinamo 1948), care l-a depășit pe Florea Ispir, trecând pe locul 2 în clasamentul all-time al prezențelor jucătorilor în eșalonul nostru de elită. Astfel, Dănciulescu se pregătește să dea asaltul la locul 1, adică la Costică Ștefănescu, de care îl mai despart 5 jocuri.

Paul Codrea a revenit în țară după 11 ani de activate în străinătate. Doar GicăPopescu s-a întors în primul nostru eșalon după o perioadă mai mare, de 12 ani. Precum Codrea, tot după 11 ani revenise și Dan Petrescu.

Ultimul gol marcat de Cristian Tănase pe Arena Națională a fost, totodată, al 2.350-lea primit de FC Universitatea Cluj în Liga I (cel mai mare număr de goluri primite de o echipă aflată acum în primul eșalon).

Două modificări în clasamentul all-time al Ligii I: SC Astra Ploiești a trecut pe locul 35, depășind pe Ripensia Timișoara, iar CS Concordia Chiajna a urcat pe locul 66, depășindu-le pe CS Mioveni și Carmen București.

Cifre rotunde de meciuri în Liga I pentru Sorin Paraschiv (CS Concordia Chiajna) - ajuns la al 200-lea, Pîrvulescu (FC Steaua București) - la al 100-lea, Predescu (ACF Gloria 1922 Bistrița) și Muzac (FC Universitatea Cluj) - ambii la al 50-lea.

Cifre rotunde și în ceea ce privește golurile marcate în Liga I de doi străini, Cadú (FC CFR 1907 Cluj) - al 20-lea (al 14-lea din penalty) și Adi Rocha (FC Steaua București) - al 10-lea (primul din cele două din poarta Universității Cluj)

Totodată, Margină (FC Ceahlăul Piatra Neamț) și Inkango (FC Oțelul Galați) s-au aflat la primele lor reușite.

În această etapă s-au consemnat numai șase debuturi (dintre care trei fotbaliști autohtoni): Pătulea (CSMS Iași), Georgievski (FC Steaua București), Golić (CS Turnu Severin), Cleiton (FC Universitatea Cluj), Albu și Gavra (ambii Viitorul Constanța).

Comisia de Istorie și Statistică a FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite