VIDEO Câştigătorii de la Sevilla revin in iarbă, la "Cheile Grădiştei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii care au câştigat Cupa Campionilor Europeni vor juca în 7 mai, la 26 de ani de la cucerirea trofeului, într-un turneu demonstrativ de fotbal, în Complexul "Cheile Grădiştei".

Festivităţile de marcare a cuceririi de către Steaua a CCE au fost de 26 de ani încoace ori "sublime", ori au lipsit cu desăvârşire. La 10 ani s-a organizat un meci cu Barcelona, apoi s-au ţinut diverse festivităţi la 15, 20 şi 25 de ani de la câştigarea trofeului. Ca un mesaj de a nu fi uitaţi, anul acesta echipa Steaua '86 revine din nou pe teren.

Acum, la 26 de ani de la cucerirea CCE, jucătorii de atunci şi-au propus să-şi pună pe ei echipamentele şi să coboare din nou în iarbă. Dar nu pe gazonul de pe Sanchez Pizjuan, ci pe terenurile de la Complexul Cheile Grădiştei. Organizatorul acţiunii, Ovidiu Gârbacea, suporter stelist înflăcărat, fost antrenor al lotului olimpic de biatlon, spune în glumă că nu a invitat Barcelona deoarece a ratat calificarea în finala de anul acesta a UCL. "Aşa că am chemat naţionalele jurnaliştilor şi artiştilor". "Nu ştim sigur de vin Boloni şi Lăcătuş. În rest, toţi ceilalţi care au fost la Sevilla nu au probleme să ajungă", spune Duckadam, care adaugă în glumă că de se va ajunge la penaly-uri, ar putea să treaca şi în poartă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite