VIDEO Dario Bonetti: "Sper ca Adi Mutu să mai aibă puterea de a reveni în Liga I"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a dezamăgit în tricoul Cesenei
Mutu a dezamăgit în tricoul Cesenei

Antrenorul formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat că are destule probleme şi că nu se gândeşte şi la rezultatul partidei dintre Rapid şi Steaua, două dintre candidatele la titlu, care se vor întâlni duminică, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

"Nu ştiu pe ce poziţie suntem acum, ştiu doar că am câştigat, atât. Singura noastră concentrare acum este pentru meciul de la Braşov, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Nu există un salvator în fotbal, există numai calitatea jucătorilor şi motivaţia lor. Ca toate partidele, cea cu Braşov va fi foarte dificilă, dar puterea stă în noi. Ne lipsesc mai mult de trei jucători pentru această partidă, dar din fericire avem un grup foarte unit şi toţi ceilalţi jucători ne pot ajuta. Sunt fericit că jucătorii mei sunt inteligenţi şi ştiu ce le cer. E un campionat echilibrat ceea ce e un fapt pozitiv. Avem atât de multe probleme încât e foarte greu să ne gândim şi la meciul dintre Rapid şi Steaua", a declarat Bonetti.

Tehnicianul italian speră ca atacantul Adrian Mutu să mai aibă puterea de a reveni în Liga I: "Interesul meu este să antrenez jucătorii pe care îi am în acest moment la dispoziţie. Nu se ştie niciodată ce jucători vor mai veni. Toată lumea cunoaşte calităţile lui Mutu, sperăm însă că va mai avea puterea să mai joace".

URMĂREŞTE UN GOL MAGNIFIC ÎNSCRIS DE ADRIAN MUTU ÎN TRICOUL LUI DINAMO

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite