Dorinel Munteanu:" Urziceniul are prima şansă în disputa cu VfB Stuttgart"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că formaţia Unirea Urziceni este favorită la calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"După părerea mea, Unirea a fost aseară peste Sevilla. Am văzut o determinare extraordinară a jucătorilor. Respect Unirea, însă îi va fi foarte greu la Stuttgart. Şi pentru nemţi este un meci decisiv, dar, ţinând cont de jocul practicat de Unirea în Champions League, cred că Urziceniul are prima şansă în disputa cu VfB Stuttgart", a declarat Dorinel Munteanu.

La rândul său, directorul general al grupării gălăţene, Marius Stan, a declarat că Unirea Urziceni este un exemplu pentru tot fotbalul românesc. "Este extraordinar, formidabil, ce a arătat aseară Unirea. Este un exemplu pentru cum trebuie să arate o echipă. De la primul până la ultimul jucător au arătat o determinare şi o voinţă extraordinare, cum se spune toţi au avut iarbă-n şort şi au băgat capul în contre. Toţi de Unirea merită felicitaţi, fără nicio reţinere. Poate că nu sunt cei mai valoroşi jucători din campionatul nostru, dar, ca echipă, Unirea a arătat că e numărul unu în România şi că este o echipă cu adevărat europeană", a spus Stan.

Echipa Unirea Urziceni a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia spaniolă FC Sevilla, într-un meci din etapa a V-a a grupei G a Liga Campionilor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite