Urko Pardo: „Lucescu m-ar fi oprit la Rapid, dar uneori conducătorii nu se pricep la fotbal. Dăduseră mulţi bani pe mine. Trebuia să aibă răbdare!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul portar spaniol al Rapidului, Urko Pardo, a declarat într-u interviu pentru gsp.ro că regretă că nu s-a acomodat în Giuleşti, dar nu s-a avut răbdare cu el şi a fost nevoit să semneze pe ultima sută de metrii cu ciprioţii de la APOEL Nicosia. Nu-i pare rău însă pentru că a dat lovitura: le-a eliminat pe Porto şi Sahtior şi e în primăvara Ligii Campionilor.

Cu Răzvan Lucescu m-am înţeles foarte bine, am făcut pregătirea cu echipa şi m-a ajutat foarte mult. E un tip de nota 10, un antrenor foarte bun. S-a purtat excepţional cu mine. Mi-a înţeles situaţia, m-a văzut antrenîndu-mă şi cred că i-ar fi plăcut să rămîn şi să lucrăm împreună, dar nu depindea numai de el. Cred că i-ar fi plăcut şi lui să colaborăm. Chiar vreau să-i mulţumesc, cu ocazia asta, lui Răzvan. Uneori, cei care conduc nu se pricep prea bine la fotbal şi nu iau cele mai bune decizii.

Şi dacă am fost supărat la un moment dat pe cineva de la Rapid, acum a trecut, am uitat. Pot doar să dau un sfat, din postura celui care a fost acolo şi a întîmpinat probleme: nu poţi avea rezultate bătînd din palme, e nevoie de răbdare. Cînd aduci un jucător şi plăteşti şi o sumă importantă pentru el trebuie să îi dai timp, să îi oferi încredere, să-i dai ocazia să justifice investiţia. Întreabă-i pe Rijkaard, pe Guardiola cît de importantă e răbdarea...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite