Fostul preşedinte al Universităţii Craiova Silvian Cristescu, audiat la sediul DNA Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvian Cristescu
Silvian Cristescu

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova Silvian Cristescu a ajuns, miercuri dimineaţă, la sediul DNA - Serviciul Teritorial Craiova, el fiind chemat de procurorii anticorupţie pentru a fi audiat în urma unei plângeri depuse de finanţatorul clubului Adrian Mititelu.

Silvian Cristescu a ajuns la sediul DNA Craiova în jurul orei 9.45. şi le-a spus jurnaliştilor că nu ştie de ce a fost chemat de procurorii anticorupţie, însă va afla "în scurt timp". În momentul în care fostul preşedinte al Universităţii Craiova a încercat să intre în curtea instituţiei, poarta de acces nu s-a deschis, el afirmând: "Eu credeam că aştia închid uşa după ce intri în instituţie".

La ora transmiterii acestei ştiri, Silvian Cristescu se află în sediul DNA Craiova. El a fost chemat de procurorii DNA în urma unei plângeri depuse de finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, susţin surse judiciare.

La sediul DNA Craiova au mai ajuns în ultima perioada fostul manager al Universităţii Victor Piţurcă şi jucătorii de fotbal ai clubului Dinamo Bucureşti Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite