Universitatea Cluj - FC Bihor, scor 2-0, într-un meci amical."Prinţul" a marcat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Universitatea Cluj a învins cu scorul de 2-0, echipa din liga a doua FC Bihor, într-un meci amical.

Golurile echipei clujene au fost marcate de Laurenţiu Marinescu '48 şi Adrian Cristea '68.

Antrenorul Ionuţ Badea a trimis în teren o echipă formată din mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest campionat, urmărindu-l la lucru şi pe fundaşul brazilian Tulio Borges, adus pentru a evolua, în primă fază, pentru formaţia secundă. După pauză, Badea a rulat tot lotul avut la dispoziţie, printre jucătorii care au evoluat numărându-se şi atacantul senegalez în vârstă de 18 ani, Pape Diouf, transferat tot pentru "U" II.

La finalul partidei disputate pe stadionul "Clujana", şi la care au asistat aproape 1000 de spectatori, antrenorul Ionuţ Badea a afirmat că a programat acest meci şi pentru a căuta soluţii pentru înlocuirea lui Gabriel Boştină, suspendat pentru următoarele două etape. "A fost un test binevenit pentru noi, în condiţiile de pauză competiţională. Am vrut să facem acest joc şi pentru a căuta cât mai multe variante pentru înlocuirea lui Boştină care, după cum ştiţi, e suspendat pentru două meciuri", a spus Badea.

Gruparea FC Bihor şi-a amânat partida pe care trebuia să o dispute sâmbătă, în cadrul etapei a III-a din Liga a II-a, deoarece jucătorii Adrian Mărkus şi Ciprian Selagea au fost selecţionaţi la reprezentativa de tineret a României.

"U" Cluj ocupă locul patru în Liga I, după cinci etape, iar în runda următoare va primi vizita echipei Concordia Chiajna.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite