Craiova, amendată de CRPC după o reclamaţie a suporterilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Clubul Universitatea Craiova a fost amendat de Comisariatul Regional de Protecţie a Consumatorului (CRPC) cu suma de 3.000 de lei după o reclamaţie a Asociaţiei Suporterilor Olteni care a cerut restituirea banilor pe abonamente deoarece formaţia "alb-albastră" joacă la Turnu Severin.

Inspectorii CRPC nu au ajuns la un acord cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova pentru rezolvarea litigiului pe cale amiabilă şi au amendat clubul din Bănie cu suma de 3.000 de lei.

Însă abonaţii îşi vor putea recupera banii plătiţi pe abonamente doar dacă vor da clubul Universitatea Craiova în judecată.

Preţurile abonamentelor la meciurile de pe teren propriu ale Universităţii Craiova variau între 100 de lei, cel mai ieftin, şi 6.300 de lei, la VIP.

Altfel, suporterii de la Peluza Sud a stadionului "Ion Oblemenco" au emis un comunicat în care precizează că vor susţine pentru prima dată echipa la Turnu Severin. "Exilul ne obligă să fim prezenţi la Severin luni, în peluza I, pentru evitarea unui nou dezastru. Finanţatorii vin şi pleacă, istoria nu vrem să ne mai fie încă o dată pătată!", este mesajul lansat de Peluza Sud 97.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite