Universitatea Cluj a renunţat la argentinianul Luis Rodriguez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Walter este membru al Comitetului Executiv
Florian Walter este membru al Comitetului Executiv

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat că argentinianul Luis Rodriguez, sosit în probe acum patru zile, nu va fi reţinut în lot.

"Pe Rodriguez l-am trimis acasă, ne-am făcut o impresie asupra lui şi nu cred că poate ajuta. Urmează să vedem dacă mai aducem pe cineva. Până mâine (n.r. - miercuri) nu va veni nimeni, e posibil şi să rămânem în aceeaşi formulă, n-ar fi o mare problemă. Spre exemplu, Bazzi nu a apucat să joace, să arate ce poate, din cauza accidentării", a spus Walter.

Finanţatorul echipei clujene a dezvăluit că s-a aflat în negocieri cu formaţia AS Roma pentru împrumutul fundaşului stânga Vitorino Antunes, însă mutarea a căzut până la urmă. "A fost o discuţie pentru portughezul Antunes de la Roma, însă ieri (n.r. - luni), la ora 17.00, i-am anunţat că renunţăm la el. Probabil că dacă ne luptam la primele locuri l-am fi luat, chit că trebuia să-i plătim o parte din salariul de 400.000 de euro pe sezon pe care-l are la Roma. Avem un lot numeros, plus mai mulţi jucători împrumutaţi. Lemnaru s-a despărţit de echipă cu lacrimi în ochi, când l-am împrumutat la Pandurii. În sistemul cu un singur atacant avea şanse mici să joace, dar l-am dat la Târgu Jiu tocmai pentru că acolo poate prinde mai multe meciuri. În vară avem posibilitatea să-l luăm înapoi", a afirmat Walter, citat de ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite