Universitatea Cluj - FC Braşov 1-0. Clujenii cu golul, braşovenii cu ratărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meci bun pe „Cluj Arena“, la inaugurarea sa oficială. Universitatea şi-a trecut în cont trei puncte, dar elevii lui Ionuţ Badea trebuie să treacă pe la biserică după acest succes. Braşovenii ar fi meritat să plece acasă cu măcar un punct, dacă ţinem cont de ratările monumentale (patru la număr) ale lui Chipciu.

Clujenii aveau nevoie de o victorie la trei goluri diferenţă pentru a reajunge pe poziţia a doua a clasamentului. Pe noul stadion „Cluj Arena“, elevii lui Ionuţ Badea au încercat să facă spectacol şi să câştige la scor, dar au şi avut parte de un adversar incomod. Care ar fi meritat cel puţin un egal în acest meci, Chipciu fiind „bestia nera“ pentru braşoveni, prin cele patru mari ratări ale acestuia.
Cu victoria din această etapă, clujenii revin pe podium, la egalitate de puncte cu Rapid, care a adunat 21 de puncte, dar are un golaveraj mai bun.

Universitatea Cluj
M. Popa - Achim, Szukala, Abrudan, Grecu - Al. Păcurar (Nasser 85), Boştină (Bazii 66), L. Marinescu - Cojocnean, Cl.Niculescu (Tony 60), Ad. Cristea
Antrenor: Ionuţ Badea

FC Braşov
Felgueiras - Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu (Di Stefano 83) - Toloza - Madeira, Viveiros (Moutinho 82), M. Cristescu, Chipciu - Buga
Antrenor: Daniel Isăilă

A marcat: Laurenţiu Marinescu (minutul 39)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite