Unirea trăieşte şi fără Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maftei s-a integrat bine şi repede în angrenajul ialomiţenilor
Maftei s-a integrat bine şi repede în angrenajul ialomiţenilor

Antrenorul Ronny Levy a debutat cu dreptul la Unirea Urziceni. Cu tehnicianul israelian pe banca tehnică, campioana României a câştigat aseară, scor 1-0, meciul amical cu echipa Tom Tomsk, din prima ligă rusă.

 Întâlnirea a avut loc în cantonamentul din Antalya, iar golul victoriei ialomiţenilor a fost înscris cu capul de Vasile Maftei, în prima repriză.

Unirea a punctat şi în repriza a doua, prin Raul Rusescu, dar arbitrul a anulat reuşita. Ronny Levy a abordat întâlnirea cu două formule de joc.

Stoichiţă şi Panduru au fost la meci

În prima parte a folosit unsprezecele de bază al Urziceniului, iar după pauză a trimis în teren o echipă alcătuită în marea ei majoritate din jucătorii de rezervă. La meci au asistat şi antrenorul şi managerul general al Stelei, Mihai Stoichiţă, respectiv Basarab Panduru. Până la finalul cantonamentului din Antalya, Unirea Urziceni va mai disputa încă un meci amical, cu sud-coreenii de la Seongnam.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Fernandes, Bordeanu - Semedo, Paraschiv, Apostol, Frunză - Onofraş, Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy. Au mai jucat: D. Tudor, E. Nicu, D. Munteanu, Todoran, Marinescu, Rusescu şi Pădureţu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite