Unirea Urziceni, vândută primăriei din Chiajna!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surpriză de proporţii la Urziceni. Localnicii nu îşi vor mai putea vedea favoriţii în Liga I, după ce patronul Dumitru Bucşaru a vândut echipa primăriei din Chiajna.


După milioanele de euro luate din cupele europene, Bucşaru a mai aşteptat finalul anului pentru a-şi lua banii din drepturile TV şi a vândut Unirea la Chiajna, tratativele fiind purtate în cel mai mare secret şi finalizate marţi, informează Gazeta Sporturilor.

Doar Todoran, Rusescu, Epaminonda, Cernea, Bălgrădean, Muşat, Pădureţu şi Blay vor merge la noua echipă, care va continua să joace până la finalul sezonului sub numele de Unirea Urziceni. Oficial, Bucşaru a înaintat la LPF o hârtie prin care motivează mutarea la Chiajna prin intrarea stadionului din Urziceni în reparaţii, astfel că un an şi jumătate poate juca pe alt teren, conform regulamentului.

Primarul Mircea Minea a spus pentru gsp.ro că a achiziţionat 50% din Unirea până la vară, urmând ca din sezonul viitor, noua echipă să se numească Unirea Chiajna. Locul din liga a doua al Concordiei va fi cedat celor de la ACS Berceni, iar locul acestora din al treilea eşalon va fi ocupat de echipa secundă a Chiajnei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite