Unirea Urziceni, a cincea echipă de pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin victoria contra Bistriţei, ialomiţenii s-au alăturat echipelor cu 28 de puncte, care conduc plutonul Ligii I, astfel că lupta pentru titlu se anunţă mai tare ca oricând. Fotbaliştii lui Dan Petrescu demonstrează că pot face faţă cu brio pe două fronturi. Se luptă cu şanse reale la titlu, dar şi la un loc în primăvara Ligii Campionilor.

Bistriţa lui Florin Halagian nu a mai reuşit să repete jocul bun din etapa trecută, atunci când a câştigat contra Braşovului, şi a capitulat în faţa tăvălugului celor de la Urziceni. Portughezul Semedo, aflat pe lista neagră a conducătorilor campioanei, a deschis scorul, reuşind astfel primul său gol în actualul sezon, la cea de-a o suta prezenţă a sa în Liga I. Bilaşco a marcat pentru 2-0 şi pentru liniştea antrenorului Dan Petrescu, aflat în pragul unei crize de nervi spre finalul jocului.

De la bistriţeni s-a remarcat doar Lucian Sânmărtean, devenit „omul negru" al Gloriei. Fotbalistul a fost eliminat de arbitrul Alexandru Deaconu imediat după pauză, după ce a luat două cartonaşe galbene în acelaşi minut.

Bistriţa, mai aproape de retrogradare ca oricând
După victoria de aseară, Unirea Urziceni a ajuns pe locul patru, având acelaşi număr de puncte, 28, cu primele trei clasate din Liga I, dar şi cu ocupanta celei de-a cincea poziţii. Elevii lui Dan Petrescu demonstrează că pot face faţă cu brio atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor.

Ardelenii au în continuare mult de tras pentru a evita retrogradarea în acest sezon, aflându-se pe penultimul loc, cu doar 12 puncte strânse după cincisprezece etape. „Unirea e cea mai bună echipă din campionat, iar totul i se datorează lui Dan Petrescu", a afirmat la finalul jocului preşedintele Gloriei, Jean Pădureanu.

2-0

Unirea Urziceni: Arlauskis- Maftei, Galamaz, Fernandes, Brandan - Varga, Pădureţu, Apostol (Gomez 53), Onofraş (Todoran 69) – Bilaşco (Dănălache 86), Semedo.
Antrenor: Dan Petrescu.
Gloria Bistriţa: Albuţ - Homei, Năstase, Ciucă, D. Sânmărtean – Achim (Iodi 64), Sânmărtean, Coroian, Velcovici – Hora (Keita 46), Borbely (Neagu 82).
Antrenor: Florin Halagian.
Goluri: Semedo 8, Bilaşco 84
Eliminat: L. Sânmărtean 49
Arbitru: Alexandru Deaconu
Stadion Tineretului: 2.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite