Un jucător confirmă: "Răzvan ne-a dat bani din buzunarul lui!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu a ţinut de multe ori în cariera sa şi locul patronului, plătind din buzunarul său salariile sau primele jucătorilor. Asta se cam ştia, dar un fost elev al său, cu care a lucrat la FC Braşov, a confirmat asta în premieră.

Este vorba despre Marian Constantinescu, acum la Ceahlăul Piatra Neamţ, care spune că orice angajament luat de club sau de alt partener şi nerespectat, era îndeplinit automat chiar de antrenor, pentru ca jucătorii să rămână mulţumiţi şi concentraţi.

"Eram în cantonament, afară. Duminica era ziua noastră liberă. A apărut însă posibilitatea disputării unui «amical» cu o echipă oarecare. Răzvan ne-a întrebat dacă vrem să jucăm, că vom primi 200 sau 300 de euro de om de la echipa respectivă. Ne-a specificat că e alegerea noastră. Am jucat, însă după meci, surpriză: nu au mai venit banii promişi. Văzînd asta, Răzvan s-a dus cu cardul lui la bancomat, a scos banii ce ar fi trebuit să-i primim şi ni i-a dat de la el", a povestit fotbalistul pentru site-ul  braşovean 7sport.ro.

Acesta a mai spus că Răzvan Lucescu este cel mai mare antrenor cu care a lucrat în cariera lui. "Răzvan este tipul de antrenor italian. Cu el, antrenamentele sînt plăcute, tot timpul altele, nu te plictiseşti. Te ţine contectat permanent. Este un foarte bun psiholog şi asta contează mult pentru jucători. De asemenea, este foarte apropiat de jucători", a afirmat Constantinescu.

Practica de a da bani jucătorilor din buzunarul său a fost o practică frecventă a lui Răzvan Lucescu mai ales în perioada primului său mandat de antrenor la Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite