Ultraşii lui Dinamo au vopsit din nou gardurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi campionatul a luat o pauză pentru meciurile naţionalei, fanii dinamovişti nu au intrat în "vacanţă" şi au postat în această seară mai multe mesaje cu tentă "războinică" la adresa conducătorilor. Ultraşii speră ca ancheta declanşată de DNA îi va ajuta să-şi îndeplinească o mai veche dorinţă, iar Dinamo să aibă o nouă conducere administrativă în scurt timp.

"Fără foc, fum şi teroare - DNA face ordine în Ştefan cel Mare!", e unul din mesajele postate pe gardurile complexului sportiv Dinamo, aluzie la bannerul afişat de fani la derby-ul cu Rapid ("Foc, fum şi teroare - Să plece conducerea din Ştefan cel Mare").

O altă nemulţumire a suporterilor dinamovişti e că, în ciuda faptului că trupa "roş-albă" şi-a umplut conturile în urma vânzării lui Gabi Torje la Udinese, acest lucru nu s-a făcut simţit în campania de transferuri. Fanii consideră că Dinamo nu a adus un înlocuitor pe măsura lui "Messi" şi îi trag pe şefi la răspundere. "Unde sunt banii pe Torje?" şi "Voi când mai investiţi?", sunt alte două mesaje postate pe gardurile stadionului, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite