Ultimul bal. Interes minim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 4.000 de bilete au fost vândute pentru ultima partidă a gălăţenilor pe teren propriu în Ligă.

Campioana României joacă astăzi ultima sa partidă de pe teren propriu în Liga Campionilor. Întrucât din sezonul viitor câştigătoarea titlului din Liga I nu mai are prezenţa asigurată în faza grupelor, este foarte posibil ca microbiştii să aibă mult de aşteptat pentru a se reîntâlni cu cea mai tare competiţie intercluburi în România.Data trecută a fost nevoie de o aşteptare de zece ani! Mai precis, până în stagiunea 2006 - 2007, când Steaua a spart gheaţa şi a ajuns la „masa bogaţilor".

Femeile şi copiii intră gratuit

În ciuda faptului că nu se ştie când vom mai găzdui un meci din grupele Ligii, interesul publicului pentru partida Oţelul - Basel e minim. Organizatorii au reuşit să vândă doar 4.000 de bilete până ieri. Cum lumea nu s-a înghesuit la casele de bilete, gălăţenii au decis ca femeile şi copiii până în 14 ani să beneficieze de intrare gratuită la meci. Chiar şi aşa, e foarte posibil ca recordul negativ al Oţelului de la primul meci, cel cu Benfica (6.824 de spectatori) să fie depăşit. În plus, partida din această seară are şanse mari să intre în Top 10 al meciurilor cu cea mai mică audienţă din istoria Ligii Campionilor!

Ameninţaţi cu trimiterea la echipa a doua

Apele s-au tulburat din nou la Galaţi. Patru dintre jucătorii de bază ai echipei, Liviu Antal, John Ibeh, Laurenţiu Iorga şi Cristi Sârghi, se află în ultimele luni de contract, primii trei urmând să devină liberi în vara lui 2012, în timp ce înţelegerea lui Sârghi expiră peste o lună. Întrucât n-au dorit să semneze prelungirea contractelor, jucătorii sunt ameninţaţi cu retrogradarea la Oţelul II, în Liga a III-a. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite