Uite blatu’, nu e blatu’

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a refuzat blatul cu Gloria Bistriţa. Meciul dintre cele două vecine din Ardeal, care în ultimele zile trezise suspiciuni de noncombat, s-a încheiat la egalitate.

Oamenii lui Jean Pădureanu au condus cu 2-0 la pauză, iar previziunile cârcotaşilor păreau că vor fi confirmate. Până la urmă, întâlnirea s-a terminat 2-2, Bud şi Mureşan ţinând să le dea peste nas celor care credeau că „vişiniii" vor ajuta Gloria să se salveze de la retrogradare. Cu o victorie în Gruia, formaţia antrenată de Nae Manea şi-ar fi asigurat în proporţie de 90% menţinerea în Liga I.

Minteuan către jucători: „Ruşine!"

„La pauză, le-am spus că nu au nimic de pierdut şi că s-au făcut suficient de ruşine. Le-am cerut doar să joace! Atât! M-a deranjat în prima parte că galeria a strigat «Blat»", a spus antrenorul CFR, Alin Minteuan, la finalul jocului. Întrucât a scăpat printre degete victoria în Gruia, Gloria aşteaptă acum cu sufletul la gură partida cu Craiova din etapa viitoare. Echipa care va pierde va fi, practic, condamnată la retrogradare.

„Jucăm, joi, în Cupă cu Dinamo, dar voi folosi băieţi de la echipa a doua pentru că e greu de crezut că putem întoarce rezultatul din tur şi pentru că, pentru noi, e mai important meciul cu Craiova. Oltenii au o echipă mai valoroasă ca a noastră, noi avem doar fotbalişti de luptă. Dar cu ei am făcut treabă", a afirmat antrenorul bistriţenilor, Nae Manea.

2-2

CFR Cluj: Mincă - Panin, Diogo, Piccolo, Veloso - Mureșan - E. Dică, Peralta (Hora 46), Bakary (Nicoară 36) - Batin, Buș (Bud 46). Antrenor: Alin Minteuan

Gloria Bistriţa: Albuţ - Achim, Năstase, Coraldo, Velcovici (Costache 66) - Tudose, Nalaţi - Keita, Băjenaru, Mandea (C. Petre 66) - Curtuiuș (R. Mărginean 90+2). Antrenor: Nicolae Manea

Goluri: Bud 61, G. Mureşan 73 / Nalaţi 10, Tudose 45
Stadion „Dr. Constantin Rădulescu": 800
Arbitru: Ovidiu Haţegan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite