Uhrin Jr.: "Nu mă interesează ce fac adversarele, noi trebuie să batem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin Jr., a declarat într-o conferinţă de presă, că meciul cu Unirea Urziceni este important şi că a ajuns în faza în care îşi face calcule ce jucători să folosească, din cauza cartonaşelor acumulate

"Am ajuns la faza în care ne facem calcule ce jucători băgăm pe teren, din cauza cartonaşelor acumulate. Avem jucători suspendaţi, pe Burcă, avem jucători accidentaţi, ca Ricketts sau Axente. În mod sigur jucăm un meci important, pentru că suntem obligaţi să câştigăm acasă şi sper că vom beneficia de susţinerea fanilor, care întotdeauna ne trezesc şi avem nevoie de asta la acest meci. Meciul cu Vaslui ne-a costat mult din puteri, pentru că ne-am dăruit până la final, iar în funcţie de cum va ieşi acest următor meci vom calcula şi ce facem mai departe", a spus Uhrin Jr, conform gsp.

Dusan Uhrin a precizat că îl interesează ce se întâmplă în alte meciuri decât cele ale echipei sale. "Nu mă aştept la absolut nimic de la celelalte meciuri, noi trebuie să ne concentrăm doar la următoarea partidă pe care o jucăm, iar apoi mai vedem. Nu mă interesează nimic altceva. De la început ştiam că nu pot să mă bazez pe altceva decât pe jucătorii mei. Eu sunt răspunzător de felul cum arată, dacă sunt pregătiţi şi sunt răspunzător pentru rezultate", a mai spus tehnicianul echipei bănăţene.

Programul celor trei în ultimele etape:

Oţelul (61puncte): Brăneşti (d), Timişoara (a), Astra (d)

Poli Timişoara (60 puncte): Urziceni (a), Oţelul (d), Dinamo (a)

Vaslui (58 puncte): Astra (d), Sportul (a), Pandurii (d)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite