Uhrin: "Am fost de prea multe ori la Cluj ca să mă tem de ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos
Duşan Uhrin le promite fanilor bănăţeni că echipa ca juca spectaculos

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Dusan Uhrin Jr, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că are multe probleme în ceea ce priveşte alcătuirea echipei pentru partida cu CFR Cluj, din cauza numărului mare de jucători indisponibili.


"Avem destule probleme în alegerea echipei, însă mai avem încă două zile ca să ne hotărâm. Nici eu nu sunt decis acum. Mă voi hotărî cu siguranţă abia sâmbătă dimineaţa. Bourceanu va pleca mâine cu noi, dar dacă va fi în primul 11 mă voi hotărî în ziua meciului. Ne aşteaptă în mod sigur un meci greu, deoarece CFR a remizat în ultima etapă şi îşi va dori să câştige acasă. Sunt bine aşezaţi în teren, fac trecerea în atac foarte bine şi trebuie să fim foarte atenţi.

Încă nu pot să vă spun exact cu ce tactică vom aborda acest meci. Vom vedea în funcţie de derularea jocului dacă un punct va fi bun sau va fi puţin. Ne dorim să câştigăm, la fel ca la orice joc, însă trebuie să fim mult mai concentraţi, pentru că jucăm împotriva campioanei, împotriva unei echipe foarte bune", a spus Uhrin.

Tehnicianul a adăugat că echipa clujeană s-a schimbat foarte mult faţă de perioada când cehul era antrenor la formaţia din Gruia. "Nu am nicio emoţie înainte de acest meci. Am fost de prea multe ori la Cluj ca să mă tem de ceva. Din alt punct de vedere, este o echipă aproape total schimbată faţă de ce am avut eu, au rămas doar câţiva jucători", a declarat antrenorul timişorenilor.

Uhrin a precizat că elevii săi vor trebui să domine apărarea clujenilor, pentru a-i determina pe fundaşi să greşească. "Ştim ce ne aşteaptă acolo. Ei au patru jucători ofensivi care joacă foarte bine, sunt rapizi, la care trebuie să avem mare grijă. Nu avem voie să deschidem absolut deloc apărarea, pe lângă faptul că în faţă trebuie să jucăm foarte bine tactic. Trebuie să reuşim să dominăm apărarea lor, să-i forţăm să facă greşeli. Am văzut că se poate în ultimul meci, dar bineînţeles că îşi pot îmbunătăţi jocul", este de părere tehnicianul.

Cehul speră că până la urmă partida Pandurii - Oţelul, omologată de LPF cu scorul de 0-3, la "masa verde", se va rejuca. "Eu sunt încrezător în continuare că acel meci nejucat se va decide până la urmă pe teren. Nu mă interesează meciul Oţelul - Rapid, din această etapă, nu mă interesează niciun alt meci. Totul depinde doar de noi, să ne facem treaba, iar apoi să vedem cum stăm. Nu ne permitem să ne concentrăm asupra celorlalte jocuri", a mai spus Dusan Uhrin, conform prosport.

Partida CFR Cluj - FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite