„Ucişi“ de olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niculescu a marcat dintre Găman şi Bărboianu, iar Menassel a înfipt „cuţitul“ în rană. Roş-albii au jucat slab aseară, la Mediaş, cu Universitatea Cluj, fiind învinşi mai mult din cauza fricii de a ataca.

În ultimele două săptămâni, dinamoviştii prinseseră glas că speră la titlu. De pe locul patru, înaintea acestei etape, „câinii" credeau că încă mai este posibil să realizeze eventul, având în vedere că bucureştenii sunt calificaţi în semifinalele Cupei României. Totuşi, visul numit „campionat" s-a cam spulberat la Mediaş. Echipa lui Ioan Andone a evoluat sub aşteptări. Este drept, „Fălcosului" i-au lipsit şi câţiva oameni de bază, dar asta nu justifică faptul că oaspeţii nu şi-au creat ocazii la poarta lui Marius Popa.

Ionel Dănciulescu şi Liviu Ganea au fost total inexistenţi pe parcursul primei reprize, în care „şepcile roşii" au dat tonul. Problema lui Andone este că Dinamo nu şi-a rezolvat slăbiciunile din defensivă nici după transferurile lui Găman şi Bărboianu, ambii titulari aseară. Fiul rătăcitor al roş-albilor, Claudiu Niculescu, şi el oltean la origine, i-a făcut de râs pe „fugarii" lui Mititelu, în minutul 17. „Clau-gol" s-a demarcat senzaţional la o centrare de pe dreapta, punctând cu capul dintre jucătorii aduşi în „Ştefan cel Mare" în această primăvară.

Recital N&D

În partea secundă, Cătălin Munteanu şi Elis Bakaj au revigorat jocul „câinilor". Îmbunătăţirea s-a văzut şi pe tabelă, Dănciulescu aducând egalarea. Totuşi, nu a fost de-ajuns pentru ca Dinamo să plece măcar cu un punct de la Mediaş. Nasser a adus victoria ardelenilor, la o fază suspectă de henţ la Delgado. Oricum, N&D a dat din nou recital. De această dată, pe scene diferite.

2-1

„U" Cluj: M. Popa - Buhuş, Abrudan, Pele, Mendy - Delgado, Nasser, Boştină (Balde 46), Cojocnean (Voican 70) - Machado, Cl. Niculescu (Toni 77). Antrenor: Ionuţ Badea

Dinamo:
Dolha - Bărboianu, V. Găman, D. Grigore, Diabate - Rubio (Bakaj 58), D. Kone, B. Pătraşcu (C. Munteanu 46), Alexe - Dănciulescu (Ţucudean 80), L. Ganea. Antrenor: Ioan Andone

Goluri: Niculescu 17, Nasser, 73 / Dănciulescu 69
Eliminat: Mendy 80
Stadion „Gaz Metan" (Mediaş): 6.000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite