„U“ şi CFR se bat pe „Cluj Arena“. Vezi cât costă chiria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este oficial. „Şepcile roşii" au de acum un nou stadion: „Cluj Arena". Oficialităţile locale au decis că şi CFR Cluj are dreptul de a evolua pe noua arenă

Oficialităţile locale şi conducătorii de la Universitatea Cluj au semnat contractul prin care echipa de fotbal va putea evolua pe „Cluj Arena" în partidele de acasă. Angajamentul este valabil, momentan, pentru nouă luni, ardelenii urmând a achita o taxă de 7.500 de euro pentru fiecare meci. În aceşti bani, ardelenii au incluse maxium trei antrenamente oficiale înaintea meciurilor oficiale, nu însă şi costul utilităţilor necesare utilizării stadionului pe perioada evenimentelor sportive (agent termic, climatizare, energie electrică, apă, canalizare, gaze, servicii de curăţenie, management deşeuri), anunţă citynews.ro.
Consiliul Judeţean va primi 50% din drepturile pentru inelul publicitar B, ceea ce înseamnă aproximativ 50.000 de euro pe meci, precum şi 300 de bilete pentru fiacre partidă de-a „şepcilor". Astfel, „U" Cluj are temeiul legal pentru a disputa pe 15 octombrie meciul din campionat cu FC Braşov. Până atunci, ardelenii vor inaugura „Cluj Arena" în amicalul cu elevii lui Dan Petrescu de la Kuban Krasnodar.
În aceeaşi şedinţă, s-a mai decis ca „U" Cluj să nu mai deţină monopolul asupra arenei, astfel că şi CFR va putea organiza partide pe noul stadion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite