„U“ Mobitelco a surclasat-o pe Elba Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco BT nu au avut nicio emoţie în partida disputată aseară în compania deţinătoarei Cupei României, BCTimişoara şi au câştigat clar, cu 97-52. Cei mai buni marcatori ai formaţiei lui Ţenter au fost Dykes şi Krstanovici

Clujenii sunt tot mai aproape de locul 2 la finalul sezonului regulat. Ultima victimă a „alb-negrilor“ a fost BC Timişoara, echipă care a încasat nu mai puţin de 97 de puncte în Sala Sporturilor „Horia Demian“ şi a marcat doar 52.

Aseară, a avut loc unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din ultimii ani între clujeni şi timişoreni, în condiţiile în care cele două formaţii au obiective diametral opuse. Clujenii se luptă pentru locul secund la finalul sezonului regulat, în timp ce formaţia de pe Bega trage tare pentru a prinde un loc în play-off.

„U“ Mobitelco a dominat partida de la un capăt la celălalt şi şi-a asigurat o victorie confortabilă, care o menţine la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaş, principala contracandidată la poziţia secundă, în condiţiile în care CSU Asesoft Ploieşti pare să-şi fi acontat titlul neoficial de campioană a sezonului regulat.

Cei mai importanţi marcatori ai meciului au fost: Kyndall Dykes (24 de puncte), Zoran Krstanovic (22), Branko Cuic (17p) pentru clujeni, în timp ce în tabăra adversă s-au remarcat Habus (14) şi Dzambici (10).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite