„U“ Cluj va avea un buget de cinci milioane de euro în sezonul următor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui „U“ Cluj, Florian Walter, a anunţat că bugetul echipei pentru sezonul 2011-2012 va fi în jurul sumei de cinci milioane de euro. Obiectivul propus este câştigarea Cupei României şi clasarea pe primele patru locuri în campionat

Walter a anunţat bugetul aproximativ pentru sezonul viitor: „Aproximativ cinci milioane de euro va fi bugetul pe sezonul viitor. Dacă nu ne gândim la primele locuri, nu văd ce rost mai are să stau la club. Anul acesta, dacă am fi jucat la Cluj, aveam cu cel puţin zece puncte în plus în clasament şi eram mult mai sus în clasament, deci nu văd de ce nu ne-am propune la anul obiective mari. Vrem cupa şi o clasare în prime patru. Vom aduce maxim şase jucători. Cu unii suntem deja în discuţii. E posibil să fie şi Bălan şi Galamaz, vom vedea. Sper ca săptămâna viitoare să prezentăm deja câteva achiziţii“, a spus Walter.

De asemenea, acesta a spus că postul lui Ionuţ Badea nu este în pericol: „Sunt mulţumit de el, şi-a îndeplinit obiectivul. Vreau să rămână, pentru că de asta am semnat contract până în vara anului viitor cu el. E normal să mai vorbeşti cu antrenorul, nu să-i impui anumite lucruri sau să-i faci echipa, dar trebuie să vorbeşti cu el, pentru că îi cunoşti spiritul, caracterul“, a declarat acesta.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite