„U“ Cluj învinge chinuit Sportul. Boştină, eliminat pentru un gest necugetat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a reuşit să câştige partida cu Sportul, scor 2-0, prin golurile înscrise în minutul 81 de rezerva Andrei Voican şi Gabi Boştină, în prelungiri. Voican nu a avut nevoie decât de şase minute pentru a deschide scorul

Echipa lui Ionuţ Badea s-a chinuit la Mediaş cu Sportul, echipă deja retrogradată în eşalonul secund, dar în cele din urmă a reuşit să câştige cele trei puncte. Badea a trimis în teren următoarea formaţie: Matache - Unguruşan, Abrudan, Pele, Bazzi - Cojocean, Balde, Boştină, Delgado - Cl.Niculescu, Machado. Pe parcus au intrat : Voican, Munteanu şi Adrian Cristea.

Într-un meci fără prea multe ocazii de gol, „alb-negrii“ au câştigat meciul pe final. Voican a deschis scorul la şase minute după ce a fost introdus pe teren şi i-a dedicat reuşita antrenorului Ionuţ Badea, care a fost inspirat prin trimiterea sa pe gazon. În minutele de prelungiri, Boştină a majorat diferenţa dintr-o lovitură liberă executată perfect, iar apoi a avut un gest care l-a costat eliminarea.

Mijlocaşul şi-a ridicat tricoul puţin peste cap, iar Sebastian Colţescu a scos imediat cartonaşul galben pentru a-l averiza pe acesta. Boştină s-a enervat la culme şi i-a smuls cartonaşul din mână arbitrului, gest care i-a adus eliminarea.

În urma victoriei, Universitatea a totalizat 44 de puncte şi a urcat până pe locul 9 al clasamentului, la egalitate de puncte cu FCM Târgu-Mureş. Următorul meci al clujenilor se va disputa la Drobeta Turnu Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite