"U" Cluj, ajutată de CS Otopeni în lupta pentru promovare în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa "U" Cluj, din Seria a II-a a Ligii a II-a, va câştiga cu 3-0 meciul de pe teren propriu programat sâmbătă cu CS Otopeni, deoarece echipa-oaspete nu a fost programată.

Clubul ilfovean a fost sancţionat cu neprogramarea din cauza unor restanţe financiare către doi jucători care au evoluat în sezonul trecut în Liga I. CS Otopeni are datorii de 40.000 de euro la fotbaliştii Bogdan Onuţ şi Cristian Dancia.

Astfel, echipa "U" Cluj, pregătită de fostul rapidist Cristian Dulca, va fi ajutată în lupta pentru promovare în Liga I prin această pedeapsă dată adversarei de sâmbătă. Clujenii au 61 de puncte. Contracandidatele sunt FCM Târgu Mureş, care joacă mâine la Deva, cu Murelşul, are 63 de puncte, iar Dacia Mioveni, tot 63, dar în ultima etapă argeşenii nu vor puncte în clasament deoarece au programat meci cu CFR Timişoara, care s-a retras din campionat în tur şi rezultatele ei au fost anulate.

"U" Cluj aşteaptă şi verdictul Comisiei de Disciplină a FRF care va analiza incidentele de la meciul din etapa precedentă cu FC Argeş, de la Piteşti, când câţiva suporteri ai gazdelor au pătruns pe teren şi au determinat întreruperea meciului. Totuşi partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite