Ana Maria Prodan muncește "din greu" pentru U Cluj. "Nu știu ce face această doamnă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost jucător de legendă al șepcilor roșii este sceptic în privința noului președinte. Între timp, Ana Maria își vede de treaba și face ce știe mai bine.

Ana Maria Prodan muncește din greu pentru binele noului său club. După Raul Ciupe (fost la Brașov), Roberto Iancu și Viorel Dinu (aduși de la Chiajna), la Universitatea Cluj a sosit și Dragoș Firțulescu, fostul mijlocaș al Universității Craiova. Acesta va semna un contract valabil pe două sezoane. Pe Someș este așteptat și un alt jucător care a fost impresariat de Ana Maria Prodan, Cosmin Gângioveanu.

În scimb, antrenorul Claudiu Niculescu nu știe dacă va rămâne și din sezonul viitor.

Preşedinte de onoare al "U" şi cîştigător al Cupei cu "şepcile roşii" în 1965, singurul trofeu din istoria clubului, Remus Cîmpeanu e tot sceptic: "Nu ştiu ce va face această doamnă şi cât de multe ştie despre ce înseamnă Universitatea. Ce pot să vă spun e că i-am văzut pe băieţi la antrenament, parcă sînt nişte roboţi. Se gândesc că azi aleargă pentru U, iar mâine poate vor pleca altundeva. Mă surprinde şi nepăsarea autorităţilor locale în legătură cu destinul acestei echipe".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite