UTA va juca un meci amical cu Honved Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul "UTA" din oraşul Arad
Stadionul "UTA" din oraşul Arad

În mare parte, „Bătrâna Doamnă" a Aradului, UTA, şi-a fixat programul meciurilor amicale pentru perioada de pregătire din iarnă, anunţă "Sport Arad".

Dintre cei patru adversari care au confirmat prezenţa la Arad, urmând ca „alb-roşii" să le întoarcă vizita, trei sunt din Ungaria. Formaţia din Szeged este prima care va veni la Arad, pe 21 ianuarie, chiar înaintea plecării echipei „textiliste" spre cantonamentul de la Moneasa. „Textiliştii" îi vor întoarce favoarea formaţiei din liga secundă a campionatului vecin pe 9 februarie, la două zile după ce Hidişan et. comp. îşi vor măsura forţele cu Olimpia Satu Mare, echipă clasată pe locul doi în seria a VI-a a Ligii a III-a.

Pe 11 şi 18 februarie, UTA va da piept cu altă divizionară secundă din Ungaria, Elore Bekecsaba, primul meci urmând să aibă loc în oraşul nostru. În fine, vă reamintim că echipa „textilistă" îşi va prezenta lotul pentru retur pe 25 februarie, pe arena „Francisc Neuman", în compania echipei de primă ligă, Honved Budapesta. „Oficialii" UTA-ei urmează să perfecteze alte trei-patru amicale, posibilii adversari fiind Gloria Arad, AS Vladimirescu sau ACS Recaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite