UTA - ACU Arad, scor 3-2, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţiile din Liga a II-a din Arad, UTA şi ACU, s-au întâlnit, miercuri, într-un meci amical, la baza "Şega", încheiat cu victoria "Bătrânei Doamne", scor 3-2.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Claudiu Drăgan, Ali Calvin Tombaye şi Dodo Digbeu, în timp ce pentru ACU au înscris Flavius Băd şi Adrian Popa. ACU a susţinut amicalul cu UTA la nici 24 de ore de la ultimul test, în compania formaţia FC Timişoara, încheiat cu victoria grupării din Liga I cu scorul de 1-0. UTA Arad are programat, sâmbătă, un meci amical cu formaţia din Liga a III-a, Şcolar Reşiţa. ACU Arad va participa, tot sâmbătă, la un triunghiular organizat pe stadionul din Simeria, alături de echipele CFR şi Voinţa Sibiu.

Despre ACU Arad

ACU Arad a luat fiinţă în anul 1995. Cu Marcel Coraş pe banca tehnică, ACU a ocupat la finele sezonului 2003-2004 locul 13 în seria a treia a Diviziei B. Alte performanţe notabile sunt participările în şaisprezecimile Cupei României, în sezoanele 2003-2004, 2007-2008 şi 2010-2011. În stagiunea actuală au fost la un pas să o elimine din competiţie pe campioana en-titre, CFR Cluj. Sponsorul principal al arădenilor este Universitatea de Vest „Vasile Goldiş" din Arad, condusă de rectorul Aurel Ardelean, un recunoscut microbist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite