UPDATE. Meme Stoica: „Cel mai frumos capitol din cariera mea a luat sfârşit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stoica, deja fostul manager general al Unirii Urziceni, a postat pe blogul personal un mesaj prin care anunţă că a încheiat oficial colaborarea cu echipa ialomiţeană.

Citeşte ce a spus antrenorul Levy după eliminarea cu Zenit

Citeşte ce spune un fost jucător al Unirii, Tibi Bălan, despre „dubla“ cu Hajduk Split

Mihai Stoica nu a oferit nicio declaraţie vreunui reprezentant mass-media. A preferat să anunţe că pleacă de la Unirea Urziceni folosindu-se de blogul personal. Iată mesajul lui Meme:

„Astăzi, cel mai frumos capitol din cariera mea a luat sfârşit. A fost o despărţire tristă, dar simplă, fără reproşuri, neobişnuită pentru fotbalul românesc. Era normal să se întâmple aşa, pentru că această echipă a fost, este, şi să sperăm că va rămâne, şi fără mine, o echipă neobişnuită.
Am avut şansa de a colabora cu un patron discret, care nu s-a văzut niciodată manager sau antrenor, cu Dan Petrescu şi Ronni Levy, doi antrenori talentaţi şi competenţi, înconjuraţi de colaboratori profesionişti.
Sunt mândru de tot ceea ce s-a realizat la Unirea în perioada în care am activat în cadrul acestui club. Sunt fericit pentru că am reuşit să aduc lângă mine oameni de valoare, care au căpătat experienţă necesară de a duce orice proiect la bun sfârşit în fotbalul românesc: Narcis Răducan, Paul Andone, Cătălin Fainisi, ţinerii tehnicieni Gabriel Caramarin, Eugen Nae, Matteo Spatafora, sau medicul Dan Oproiu.
În ultimele 5 minute pe care le-am petrecut în compania băieţilor cu care am colaborat în ultima vreme, atât timp cât emoţiile mi-au permis să mă fac înţeles, le-am mulţumit. Le-am explicat că, atât la Galaţi, cât şi la Steaua, am ajuns să trăiesc ceea ce visam în fiecare zi cu ochii deschişi. La Galaţi am ajuns în cupele europene, iar la Steaua am câştigat campionate şi am obţinut rezultate excelente în competiţiile continentale. Aici, datorită LOR, am ajuns să trăiesc şi ceea ce nu îndrăzneam să visez".

Vezi aici blogul lui Mihai Stoica

Citeşte ce a spus Iulian Apostol despre Hajduk Split

Citeşte ce spune Mircea Rădulescu despre şansele echipelor româneşti de a ajunge în grupele Ligii Europa

Mihai Stoica i-a anunţat pe jucătorii de la Unirea Urziceni că părăseşte clubul

Mihai Stoica a spus la întoarcerea de la Sankt Petersburg că va avea o discuţie decisivă cu patronul Dumitru Bucşaru pentru a rezolva problemele financiare ale fotbaliştilor, care nu şi-au mai primit banii de trei luni. "Săptămâna viitoare voi discuta cu patronul şi apoi voi putea spune mai multe", a declarat Meme.

Ieri, după o discuţie telefonică cu Dumitru Bucşaru, Mihai Stoica i-a anunţat pe fotbalişti, care sunt în cantonament în vederea meciului de mâine cu FCM Târgu Mureş, că părăşeşte echipa. Narcis Răducan, directorul sportiv, a spus la Sport.ro: "Meme va discuta săptămâna viitoare cu patronul şi este posibil orice. Dacă Mihai Stoica va pleca, este posibil ca mai multe persoane din club să-l urmeze".

Surse din cadrul echipei au confirmat pentru "Adevărul" că Stoica i-a anunţat pe jucători că pleacă. "Meme s-a săturat de promisiunile lui Bucşaru. Jucătorii au fost în stare de şoc când au auzit anunţul. Ei sunt decişi să-şi depună memorii la LPF pentru că nu au mai fost plătiţi. Stoica a reuşit până acum să-i ţină", a spus sursa.

Mihai Stoica nu duce lipsă de oferte din Liga I. Adrian Porumboiu l-a dorit să vină la FC Vaslui, iar Florian Walter, finanţatorul de la "U" Cluj, a tras de Stoica să ajungă la nou-promovata din Ardeal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite