UEFA suspectează meciul FC Botoşani - FC Snagov de blat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu şi Michel Platini, preşedintele UEFA
Mircea Sandu şi Michel Platini, preşedintele UEFA

UEFA a semnalat Federaţiei Române de Fotbal două meciuri din liga secundă suspecte de blat, pe zona de pariuri, conform declaraţiilor lui Mircea Sandu.

Unul dintre acestea este meciul dintre FC Botoşani şi FC Snagov, câştigat de moldoveni cu 5-0, într-un mod oarecum ciudat, în prima etapă a campionatului.

Informaţia a fost confirmată chiar de finanţatorul echipei din Moldova, Cornel Şfaiţer, membru şi în Comitetul Executiv: "M-a sunat preşedintele federaţiei să mă întrebe dacă ştiu ceva despre povestea asta. Eu nu eram atunci în ţară, mă aflam la Monte Carlo, la Supercupa Europei, şi doar m-am bucurat că am învins categoric", a spus el pentru Gazeta Sporturilor.

Întâlnirea de la Botoşani a avut câteva momente ciudate. Ultimele trei goluri ale gazdelor au fost înscrise din faze în care ilfovenii au fost ca şi sedaţi, iar la scorul de 3-0 oaspeţii au ratat un penalty bizar: Dinu a încercat o "scăriţă", blocată simplu de portar.

Această adresă de la UEFA vine pe fondul mai multor cazuri de pariuri ilegale în fotbalul european, în Polonia, spre exemplu, şapte cluburi fiind retrogradate şi peste 200 de oameni arestaţi pentru acte de corupţie ce implicau şi pariurile.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite