UEFA le interzice arbitrilor sau reprezentanţilor acestora să mai apară la televizor! Crăciunescu e out de la Digi Sport!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu este de ceva timp nu colaborator important al postului Digi Sport, în materie de arbitraj, iar "vâlceanul" n-a renunţat la acest post nici după ce a devenit şef la Comisia Centrală a Arbitrilor.

Deşi n-a fost privită cu ochi buni această alăturare, Crăciunesc a spus chiar în momentul investirii în funcţie că doreşte să fie o copie a celebrului arbitru maghiar, Şandor Puhl, care are o emisiune de profil la Budapesta. Parteneriatul a ţinut până când UEFA a trimis tuturor ederaţiilor un comunicat prin care nu le mai permite arbitrilor sau reprezentanţilor acestora să apară în emisiuni televizate sau în polemici.

În acest caz, Crăciunescu va trebui să renunţe la colaborarea cu Digi Sport şi la cei aproximativ 4.000 de euro pe care îi primeşte lunar sau la funcţia de şef al CCA.

Acest lucru vine ca o victorie pentru Gigi Becali, patronul Stelei cerându-i de multe ori lui Crăciunescu să nu mai apară la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite