„U“ a ajuns la o înţelegere pentru închirierea „Cluj Arena“. Contractul încă nu a fost semnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al Universităţii Cluj, Cosmin Irimieş, a declarat astăzi că „alb-negrii“ au ajuns la un acord cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, în ceea ce priveşte suma de închiriere a noului stadion municipal.

Universitatea are de rezolvat un caz foarte important în ceea ce priveşte disputarea meciului din campionatul intern pe noul stadion, chiar înaintea meciului cu ruşii de la Kuban Krasnodar, care va inaugura „Cluj Arena“. Dosarul de licenţiere încă nu a fost trimis la Federaţia Română de Fotbal, iar cel mai important aspect este faptul că deocamdată nu s-a semnat contractul de închiriere cu autorităţile judeţene. Directorul executiv al clubului, Cosmin Irimieş, a explicat astăzi care sunt lucrurile de pus la punct pentru finalizarea dosarului.

„Lucrăm la un plan pentru cererea de omologare a stadionului. Acesta trebuie însoţit de un contract de închiriere, care încă nu a fost semnat. Aseară am ajuns la o înţelegere cu cei de la Consiliul Judeţean şi nu cred că vor fi probleme. Nu este încă semnat, dar se va rezolva acest lucru. Chiar astăzi domnul Duru (n.r. Directorul Comisiei Naţionale de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal) se află la Cluj. Sunt mai multe aspecte de negociat cu proprietarii stadionului. Noi vrem să primim preţuri la bilete de aşa natură încât stadionul să fie plin, pentru că suntem într-o etapă în care avem nevoie de spectatori pentru a face performanţă. Cei de la federaţie au spus că durează aproximativ trei săptămâni licenţierea. Nu a fost niciun diferend între noi şi Consiliul Judeţean. Am gândit şi preţuri speciale pentru elevi, studenţi, sau familii, prin care vrem să reînviem spiritul universitar“, a declarat Irimieş.

Deşi deocamdată nu se ştie oficial suma pe care clubul va trebui s-o plătească pentru disputarea unui meci pe noul stadion, aceasta se vehiculează în jurul a 7.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite