Turiştii stau la coadă ca să vadă Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Microbişti de toate vârstele, constănţeni şi turişti, s-au grăbit ieri să pună mâna pe biletele de intrare la meciul dintre Steaua şi CS Mioveni, care va fi găzduit mâine-seară de stadionul „Farul“.

Încă de la primele ore ale dimineţii, peste 200 de fani se strânseseră în faţa casei de bilete din faţa tibunei oficiale. Cele 13.400 de tichete au început să se comercializeze începând cu ora 11.30, cu jumătate de oră mai târziu decât se anunţase iniţial. După o oră, îmbulzeala se mai domolise, mai ales că organizatorii au decis să mai deschidă încă un punct de vânzare.

Cele mai căutate bilete au fost cele de la Tribuna I, în valoare de 15 lei, dar mulţi fani au achiziţionat şi tichetele de la peluze (5 lei) sau Tribuna a II-a (10 lei). „Preţurile sunt accesibile, iar în plus vom avea ocazia să-i vedem şi pe foştii stelişti Dică şi Neaga", a explicat Marian, unul dintre cei care s-au grăbit să intre în posesia unui bilet.

Transferuri rezolvate

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a plătit cei 950.000 de euro pentru transferurile lui Alexandru Bourceanu şi Ştefan Nikolici în conturile celor de la ANAF Timiş. „M-am trezit la 9.00, ca să umblu pe la bănci. Am vorbit şi la LPF, jucătorii sunt ca şi înregistraţi şi vor putea juca în meciul cu Mioveniul", a spus Gigi. Şi Mihai Costea a fost legitimat.

Terenul rămâne suspendat!

Comisia de Recurs a FRF a decis să admită apelul înaintat de clubul Oţelul şi să-l respingă pe cel al Stelei, după incidentele de la Supercupa României. Astfel, gălăţenii vor disputa acasă partida împotriva Concordiei Chiajna, din această etapă, în timp ce Steaua nu va putea juca pe teren propriu contra Universităţii Cluj, în etapa viitoare. Partida se va juca tot la Constanţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite