Turcu, într-un moment de sinceritate: "Plecarea mea a adus linişte la Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu
Vasile Turcu

Vasile Turcu nu mai este acţionar în Ştefan cel Mare, iar plecarea lui îi va costa aproape 3 milioane de euro pe Borcea şi Badea. Turcu spune că la Dinamo este linişte, după ce el a ales să nu mai finaneţeze clubul.

"Poate că plecarea mea a adus mai multă linişte la Dinamo. E mai bine să stau departe. Am vorbit cu domnul preşedinte Nicolae Badea şi cu Cristi Borcea şi am rămas prieteni. Poate că suporterii vor veni într-un număr cât mai mare la stadion, cu mai multă plăcere, dacă nu mai sunt eu. Poate că plecarea mea să aducă mai multă linişte la club decât am adus eu, cât am fost acolo. Eu iubesc acest club şi pot să spun că sunt mai suporter ca suporterii. Toată viaţa mea o să fiu cu inima şi cu sufletul alături de Dinamo. Am urmărit Dinamo de mic copil, am văzut generaţii întregi. Sunt dinamovist şi nu pot să declar niciodată că sunt altceva. În viaţa, o singură dată poţi să iubeşti. Cine spune că iubeşte de două ori minte. Există o singură dragoste şi în fotbal şi în familie şi în orice. O să discut cu Nicolae Badea. Poate că zilele acestea ne vom întâlni la o cafea şi poate că vom discuta şi despre viitor. Dacă e nevoie, o să ajut cu ce pot şi eu", a declarat Vasile Turcu la Sport Total FM.

Turcu îşi cere banii!

"Nu vorbim de sume. Când am plecat la drum, a fost o înţelegere. În trecut, când au plecat alţi colegi, cei care am rămas am pus banii şi i-am despăgubit. Presupun că dacă domnul Badea, dacă dorea să plece, ceilalţi lămuream problema. Avem o înţelegere şi sunt convins că sunt oameni de onoare şi de respect şi că vor respecta această înţelegere. Eu o voi respecta până la capăt. Încă o dată spun că vom rămâne buni prieteni. Acum sunt mai degajat, pentru că nu mai bag bani. Niciodată nu o să pot vorbi clubul de rău. Indiferent că Dinamo va juca bine sau va juca rău, eu nu voi vorbi de rău echipa, dacă nu voi fi implicat în club. Eu voi trăi la fel ca atunci când băgam bani, pentru că sunt dinamovist de atât timp. Nu pot să mă cert cu oamenii de acolo, pentru că nu am nimic de împărţit cu dumnealor. Despre Prunea am spus că e bine să îşi rezolve problemele cu lotul de la Piteşti. E un dinamovist adevărat şi îl respect foarte mult, pentru că a fost un mare portar al lui Dinamo şi al echipei naţionale", a mai spus Turcu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite