Turcu: "Am învăţat care e şmecheria în fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Turcu spune că încă nu este FOSTUL acţionar al lui Dinamo, dar se gândeşte deja la viitoarea lui echipă. Turcu a pus ochii pe UTA, despre care spune că este un brand mare. Fostul dinamovist ştie deja şi primele măsuri pe care le va adopta la viitoarea sa echipă, conform prosport.

"Nu sunt încă fostul acţionar de la Dinamo pentru că nu mi-am primit toţi banii pe care îi mai am de încasat. Cei de la UTA doresc să aibă un investitor, eu vreau un brand pe măsură, iar Aradul este un oraş mare şi UTA e un astfel de brand. Faţă de domnul Nicolae Bara, care este prietenul meu, am învăţat mai mult despre ceea ce înseamnă "şmecheria" în fotbal şi aici vorbesc de management pentru că am avut profesori buni. Dacă mă voi mai implica în fotbal, vreau să construiesc un brand important, nu mă duc doar de dragul de a mă duce. Vreau să demonstrez că am această capacitate. Mai sunt câteva etape şi se încheie acest campionat, iar multe echipe din prima ligă vor fi în incapacitate financiară. Autorităţile locale nu au nici ele buget pentru a finanţa echipele, unii patroni se retrag din cauza mizeriei din fotbal, aşa că lipsa de cluburi la care să investească nu va fi", a declarat Vasile Turcu pentru Sport Total FM.

Turcu ştie primele măsuri pe care le va lua!

"La mine un antrenor va avea un contract de cinci ori mai mare decât un jucător, ca să se simtă cel mai important om din club. Am luat şi eu acest exemplu din străinătate, dar şi de la Unirea Urziceni, acolo unde Dan Petrescu a avut un contract de cinci, poate chiar şapte ori mai mare decât cel mai bun angajament al celui mai bine plătit fotbalist", a mai spus Turcu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite