Turcu: "M-am ales cu un coşmar pe viaţă de la Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Turcu a dispărut din acţionariatul lui Dinamo înaintea începerii acestui sezon, cearat cu Prunea determinându-l să se retragă. omul de afaceri mai are de primit două milioane de euro, bani investiţi de a lungul timpului la Dinamo.

"Implicarea în fotbal mi-a adus numai dezavantaje. Şi eu am greşit că nu am stat mai mult în linia a doua, a treia. Ieşind tot timpul în faţă, mi-am făcut duşmani, am fost subiectul unor atacuri, al paparazzilor, al unor mizerii din presa de scandal. Însă nimic nu se compară cu lovitura resimţita atunci când am pierdut, acum două sezoane, un campionat pe care l-am dominat până în ultimele trei etape. Acel moment va rămâne cu coşmar pentru mine, pentru că mi-e greu şi acum să înţeleg cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva" , a spus Vasile Turcu pentru Fanatik.

Fostul acţionar spune că meciul cu Lazio din preliminariile Ligii Campionilor, ediţia 2007-2008, a fost un moment decisiv pentru viitorul lui Dinamo. "Momentul decisiv cred eu pentru Dinamo a fost meciul cu Lazio. Sunt convins că dacă n-am fi avut acel ghinion în acel moment şi prindeam Liga Campionilor, Dinamo stătea sus de tot până acum şi intregul grup al acţionarilor ar fi rămas intact. Acolo s-a rupt tot", a mai spus Turcu.  Dinamo a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după rezultatul de egalitate de la Roma, 1-1, şi înfrângerea de la Bucureşti, 3-1.



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite