Tudorel Stoica: "La Steaua trebuie făcută o echipă care să joace fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Stoica
Tudorel Stoica

Fostul căpitan al Stelei, Tudorel Stoica, nu este nemulţumit de evoluţia echipei sale de suflet şi critică jocul primelor clasate ale Ligii 1.

"Realitatea este că nu joacă nimic de 2-3 meciuri. O echipă care vrea să câştige trebuie să-şi impună jocul. Nimeni nu va fi supărat dacă va veni la stadion, echipa va face spectacol şi vom pierde. În fotbalul românesc există mentalitatea <<Nu contează cum jucăm, important este să câştigăm>>. Niciuna dintre primele 6 echipe din clasament nu merită să câştige campionatul detaşat, nu se evidenţiază niciuna dintre ele. Nu se poate spune că unul dintre cluburi va câştiga toate meciurile de acum încolo. Sezonul viitor, la Steaua trebuie făcută o echipă care să joace fotbal. Nu contează dacă mai pierde, măcar să arate ceva pe teren. Este greu de crezut că jocul Stelei se va schimba curând, nu este un antrenor permanent care să se impună" , a concluzionat fostul căpitan al Stelei.

Tudorel Stoica consideră că Dinami este favorită în derby-ul cu Steaua.

 "Ambele echipe au acelaşi nivel, poate Dinamo să fie puţin mai avantajată, are un nucleu de jucători mai tineri, dornici de afirmare. Nu pot să zic însă că există o favorită. Sper ca acest meci să fie un spectacol în teren, să se ridice la statutul de derby. La Steaua nu există jucători cu evoluţii constante. Trecem printr-o perioadă nefastă, ca şi joc" , a declarat Tudorel Stoica, la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite